Εμφάνιση καλαθιού

0

Συχνές ερωτήσεις

06 / 09 / 2013

Η θέρμανση ενός λουτρού σε ένα οίκημα μπορεί να γίνει με πολλές διαφορετικές συσκευές όπως είναι οι θερμοπομποί, τα σώματα ακτινοβολίας, τα αερόθερμα, οι πετσετοκρεμάστρες κ.α.

Περισσότερα


02 / 03 / 2015

Τι πρέπει να προσέξω για να προμηθευτώ τον σωστό αφυγραντήρα. Πως μπορώ να πετύχω την κατάλληλη επιλογή για τον περιορισμό της υγρασίας στο χώρο μου.

Περισσότερα


19 / 02 / 2013

Τι πρέπει να προσέξουμε για την θέρμανση των νεογέννητων βρεφών, των μωρών και των παιδιών. Με ποιους τρόπους μπορούμε να θερμάνουμε υγιεινά ένα παιδικό δωμάτιο.

Περισσότερα


19 / 10 / 2012

Ο βασικότερος προβληματισμός στην προμήθεια των θερμοπομπών είναι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (ρεύματος) που πραγματοποιούν κατά την λειτουργία τους.

Περισσότερα


29 / 05 / 2019

Οι ανεμιστήρες προκαλούν την κίνηση του αέρα στο χώρο που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και βοηθάει στην καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο. Δεν ψύχουν τον αέρα ούτε τον ξηραίνουν όπως γίνεται με τα κλιματιστικά. Καταναλώνουν ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια και δεν εκπέμπουν θερμότητα πράγμα που τους καθιστά λύση εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

Περισσότερα


27 / 02 / 2015

Πόσα είδη αφυγραντήρων υπάρχουν και πως λειτουργούν. Ποιος τύπος αφυγραντήρα είναι πιο κατάλληλος για τις ανάγκες μου.

Περισσότερα